ARRÒS AMB BACALLÀ, CARXOFES I ESPARRECS
Un altre cop l’ingredient és el bacallà; en aquest cas amb arròs i acompanyat d’esparrecs i carxofes. Un plat molt complet, amb molt bon gust i molt fàcil de fer. Els ingredients són per 5 persones.
Què hi posem ?
400 gr. d’arròs
200 gr. de bacallà dessalat
1 pebrot verd
1 all
1 cullerada de pebrot xoricer (molsa depebrot)
2 carxofes
6 espàrrecs verds
1 copeta de vi blanc del Penedès
Brou de peix o aigua
Oli d’oliva i sal
Com ho fem ?
En una paella amb oli d’oliva posarem els alls junt amb el pebrot, tot ben picadet; donarem un tomb i afegirem les carxofes tallades a làmines i els esparrecs tallats a daus. Afegirem una cullerada de pebrot xoricer i la copa de vi blanc; deixarem una estona perquè el vi s’evapori.
Incorporarem el brou (3 parts per cada part d’arròs), l’arròs i el bacallà tallat a dauets, o de la manera que més us agradi. Deixarem coure uns 15/20 minuts i ja el tindrem a punt per degustar. Espero que us agradi !!!