PANETS DE LLET
Aquesta recepta és la recopilació de moltes que he anat provant ja que són els panets de llet més tovets i amb millor gust que he menjat dels que he anat fent. Ideals per esmorzar amb mantega i melmelada, pernil dolç… o el que hi volgueu posar. Amb aquestes mides surten de 12 a 14 panets.
Què hi posem ?
500 gr. farina de força
1/4 l. de llet
1 ou
50 gr. de mantega
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de sucre
25 gr. de llevat fresc
Com ho fem ?
Pels que tingueu panificadora, posar els ingredients i conectar el programa d’amassat i llevat. Els que no en tingueu, fer un volcà amb la farina, aneu afegint els ingredients i procedir a amassar, fins obtenir una massa ben llisa.
Un cop tinguem la massa, farem porcions de 60/70 gr., que anirem col·locant en una safata de forn, sobre un paper vegetal. Deixarem reposar una hora aproximadament, fins que doblin el seu volum.
Els pintarem amb llet i els enfornarem a una temperatura de 200º durant 5 minuts; després baixarem la temperatura a 170º fins que siguin rossos. Deixarem refredar i llestos per menjar !!!