CANELONS DE PINYA AMB CRUDITÉS
Potser és un entrant més per l’estiu, però us asseguro que estan deliciosos. La recepta és del fantàstic blog “La cuina de la dolorss” del qual s’aprenen moltíssim, amb alguns variants. És un plat molt vistós pels seus colors i molt fresc a l’hora de menjar.
Què hi posem?
1 pinya natural
Enciam de diferents varietats
1 tomàquet
1 alvocat
6 nous
Uns dauets de formatge
3 cullerades de maionesa
2 cullerades de suc de pinya
Uns talls de pernil d’ànec
Com ho fem ?
En primer lloc pelarem la pinya de forma vertical fins que quedi ben neta. Amb una mandolina farem unes llesques a la pinya, depen dels canelons que volguem fer. Jo he fet 8. Les deixarem de forma rectangular per doblegar-los millor.
Rentarem l’enciam i el tallarem en juliana. Tallarem ben petit el tomàquet, l’alvocat i trocejarem les nous. Reservarem
Farem la salsa. Barrejarem la maionesa amb el suc de pinya. Part d’aquesta salsa la barrejarem amb els crudités que hem tallat i amb el formatge i les nous.
Omplirem les làmines de pinya amb aquesta barreja i procedirem a enrotllar-les, fent els canelons.
A l’emplatar-los, posarem un tall de pernil sobre de cada caneló i salsejarem amb la salsa que hem fet, per sobre dels canelons i pels crudités que ens han sobrat. Espero que us agradi!!!