POLLASTRE AMB VERDURES
Qùe hi posem ??
1 pollastre tallat a octaus (o la part del pollastre que més us agradi)
½ Pebrot verd
½ Pebrot vermell
1 porro
300 gr. de xampinyons
2 carxofes
10 Tomàquets xerry o tomàquet a daus
1 gotet de vi blanc del Penedès
1 got de brou o aigua
Sal i pebre
Oli d’oliva
Com ho fem ??
El pollastre ens ha de quedar ben rosset. Primer li posarem sal i pebre i el posarem a una
paella amb un bon raig d’oli d’oliva, quan aquest sigui ben calent. A la que el pollastre sigui
ben ros per totes les bandes, el traurem i el reservarem.
En el mateix oli hi posarem el porro, el pebrot verd i el pebrot vermell talladet petit.
Deixarem que es faci a foc lent i un cop fet, hi posarem el got de vi; deixarem que es cuini uns
2’ i perdi l’alcohol.
Afegirem el pollastre i tot seguit el got de brou. Deixarem coure uns 15’ i llavors incorporarem
els xerrys a meitats, els xampinyons a làmines i també les carxofes tallades.
Courem tot el guisat fins que el pollastre sigui ben tendre (uns 20’). Mentre, durant la cocció,
vigilarem que no es quedi sense suc, en cas de que això passi, afegirem una mica més de brou.
Tenim un plat exquisit i ben fàcil de fer.
ESPERO QUE US AGRADI !!!