BESCUIT DE PASTANAGA ESPONJÓS
Veureu que és ben fàcil aquesta recepta i queda súper esponjosa i humida. Jo he posat xocolata per sobre i la veritat és que li dona un punt…….
Què hi posem ??
4 ous
200 gr. de sucre
200 gr. d’ametlla molta
300 gr. de pastanaga
Pell ratllada de mitja llimona
180 gr. de farina de tot ús
1 culleradeta de canyella en pols
1 sobre de llevat (tipus Royal)
½ culleradeta de sal
(Opcional) xocolata per fondre o bé sucre llustre
Com ho fem ??
Primer engegarem el forn en posició dalt i baix, a 180 graus. Prepararem el motlle on courem el bescuit, amb paper de forn o bé untant la base i parets amb mantega.
Per fer el bescuit començarem batent els ous amb el sucre, fins doblar el seu volum. Afegirem la pell de la llimona, la farina d’ametlla i batrem bé.
Ratllarem la pastanaga i la incorporarem a la massa. Seguidament afegirem la farina, la canyella, el llevat i la sal. Remenarem fins obtenir una massa ben homogènia i sense grumolls.
En el motlle que havíem disposat abocarem la massa i el posarem al forn. En uns 40’ el tindrem fet. Comprovarem amb un escuradents o similar que estigui ben cuit.
Deixarem refredar i podrem posar-hi per sobre xocolata fosa o si preferim empolsinar amb sucre llustre.
ESPERO QUE US AGRADI !!!