ROTLLETS DE POLLASTRE AMB PERNIL I FORMATGE
Una recepta ben senzilla i amb ingredients fàcils de trobar. Queda molt bona i la podem fer d’un dia per altra. Els ingredients varien depèn dels comensals.
Què hi posem ??
Filets de pit de pollastre
Pernil salat (en llesques)
Formatge (el meu Ventero) (en llesques)
2/3 pastanagues
1 ceba
50 ml. de crema de llet
1 got de vi blanc del Penedès
1 got de brou
Sal, pebre i oli d’oliva
Com ho fem??
Posarem els filets de pollastre sobre la taula de treball i posarem una llesca de pernil i una altra de formatge (de la mida del filet). Enrotllarem els filets. Un cop tots fets, hi posarem una mica de sal i pebre.
Per tal de que no s’obrin, podem lligar-los amb fil de cuina, fent un farcellet o bé punxar-los amb un escuradents. Posarem oli en una paella i els fregirem, fins que quedin ben rossets. Un cop fets, els posarem en una cassola.
Ara tallarem ben petit la ceba i les pastanagues i les posarem en la mateixa paella que hem fregit els rotllets, així aprofitarem aquest oli, que te tot el gust del pollastre.
Un cop estigui fet, hi abocarem el vi i deixarem uns minuts, fins que perdi l’alcohol. Després afegirem el brou i passarem aquesta barreja a la cassola on tenim els rotllets.
Si veiem que no queden coberts de suc, afegirem una mica d’aigua. Deixarem coure uns 25/30’.
Un cop cuits, els traurem de la cassola i triturarem les verdures, afegint la crema de llet.
Si hem lligat els rotllets, traurem els fils i si els hem punxat amb l’ escuradents, els traurem.
Incorporarem de nou els rotllets a la cassola i deixarem que cogui tot plegat uns 5’ més.
Emplatarem posant un parell de rotllets al plat i una mica de salsa per sobre.
ESPERO QUE US AGRADIN !!!!