POLLASTRE AL CURRY I VERDURES
Aquests plats de carn amb curry i altres espècies, són molt típics del sud d’Àsia, però que han arribat a gairebé tots els indrets i es cuinen depenent de les espècies de cada zona. Acompanyat d’arròs resulta un plat molt complet i molt gustós. Amb els ingredients següents mengen 4 persones.
Què hi posem ??
2 pits de pollastre
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 pebrot groc (aquests pebrots els compro al Lidl; van empaquetats els tres)
1 ceba
2 grans d’all
1 culleradeta de curry
1 culleradeta de cúrcuma
1 polsim de comí
1 polsim de pebre negre
1 polsim de bitxo (opcional)
Sal
Oli d’oliva
1 gotet de brou o aigua
Com ho fem??
Tallarem en juliana la ceba; els alls a làmines i els pebrots a tires, de la mida que més ens agradi.
Posarem oli en una paella o similar i encendrem a foc mig. Hi posarem la ceba i els alls i deixarem coure. A mitja cocció, afegirem les tires de pebrot i deixarem que es cogui tot plegat.
Agafarem els pits de pollastre i els farem trossos, també de la mida que més ens agradin. Els salpebrerem i reservarem.
Quan vegem que les verdures estan força tovetes, afegirem el pollastre perquè es cuini tot plegat.
Donem uns tombs i afegim les espècies; un cop integrades afegim el got de brou o d’aigua i deixem coure fins que no quedi líquid.
Muntarem el plat amb arròs bullit o bé cuscús, que també li queda molt bé.
ESPERO QUE US AGRADI !!!!