TIMBALETS DE CARBASSÓ, PATATA I FORMATGE DE CABRA

timbalets de carbasso

Tant podem menjar-los d’aperitiu com de primer plat i la combinació queda súper bona.

Què hi posem ?

(Les mesures s’ampliarien depenent dels que es vulguin fer)

 

1 o dos carbassons

2 patates

Rul·lo de formatge de cabra

Sobrassada

Herbes provençals

Sal i pebre

Oli d’oliva

Formatge per gratinar

 

Com ho fem ?

 Rentarem les patates i les posarem a bullir amb la pell. També les podem fer rodanxes i coure-les al microones uns 5’. Les reservarem.

Farem rodanxes el carbassó i les farem a la planxa, afegint pebre, sal i herbes provençals. Les reservarem.

Per muntar els timbalets posarem de base la patata, que també haurem salpebrat, posat les herbes i un raig d’oli, i tot seguit, de la manera que més ens agradi, el carbassó, el formatge de cabra i així fins fer el timbal. L’acabarem amb formatge ratllat i una boleta de sobrassada pel damunt.

Gratinarem al forn en posició de grill.

Foto abans de gratinar-los:

timbalets abans grat.

 

ESPERO QUE US AGRADIN !!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »