TIMBALETS DE CARBASSÓ, PATATA I FORMATGE DE CABRA
Tant podem menjar-los d’aperitiu com de primer plat i la combinació queda súper bona.
Què hi posem ?
(Les mesures s’ampliarien depenent dels que es vulguin fer)
1 o dos carbassons
2 patates
Rul·lo de formatge de cabra
Sobrassada
Herbes provençals
Sal i pebre
Oli d’oliva
Formatge per gratinar
Com ho fem ?
Rentarem les patates i les posarem a bullir amb la pell. També les podem fer rodanxes i coure-les al microones uns 5’. Les reservarem.
Farem rodanxes el carbassó i les farem a la planxa, afegint pebre, sal i herbes provençals. Les reservarem.
Per muntar els timbalets posarem de base la patata, que també haurem salpebrat, posat les herbes i un raig d’oli, i tot seguit, de la manera que més ens agradi, el carbassó, el formatge de cabra i així fins fer el timbal. L’acabarem amb formatge ratllat i una boleta de sobrassada pel damunt.
Gratinarem al forn en posició de grill.
Foto abans de gratinar-los:
ESPERO QUE US AGRADIN !!!!!