AMANIDA DE TARDOR
Encara que amb el fred vingui més de gust una bona escudella, aquestes amanides crues, amb els fruits que ens dona la tardor, resulten vistoses, de temporada i molt agradables al paladar.
Què hi posem?
Fulls d’enciam variats
Magrana
Figues
Mandarina
1 moniato
Oli d’oliva
Sal
Vinagre de mòdena
Pa de motlle
Com ho fem ?
Encendrem el forn a 190º i enrotllarem en un cercle o similar una llesca de pa de motlle, que posarem un cop el forn sigui calent, a fi efecte que quedi ben torradet en forma de semi cercle.
Pelarem el moniato, el tallarem a rodanxes ben primes i farem xips, fregint amb oli calent. Anirem traient de la paella i els posarem en un plat amb paper absorbent. Reservarem.
Rentarem els fulls de l’enciam i reservarem. Desgranarem la magrana i reservarem els fruits.
Pelarem la mandarina i pelarem els grills, un per un. Rentarem les figues i les tallarem en quatre parts.
Muntarem el plat. Hi posarem els fulls d’enciam i anirem distribuint, a gust nostre els demés ingredients. Ho regarem amb l’oli d’oliva, la sal i el vinagre de mòdena.
ESPERO QUE US AGRADI !!!!