AMANIDA DE TARDOR

AMANIDA

Encara que amb el fred vingui més de gust una bona escudella, aquestes amanides crues, amb els fruits que ens dona la tardor, resulten vistoses, de temporada i molt agradables al paladar.

 

Què hi posem?

 Fulls d’enciam variats

Magrana

Figues

Mandarina

1 moniato

Oli d’oliva

Sal

Vinagre de mòdena

Pa de motlle

 

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 190º i enrotllarem en un cercle o similar una llesca de pa de motlle, que posarem un cop el forn sigui calent, a fi efecte que quedi ben torradet en forma de semi cercle.

Pelarem el moniato, el tallarem a rodanxes ben primes i farem xips, fregint amb oli calent. Anirem traient de la paella i els posarem en un plat amb paper absorbent. Reservarem.

Rentarem els fulls de l’enciam i reservarem. Desgranarem la magrana i reservarem els fruits.

Pelarem la mandarina i pelarem els grills, un per un. Rentarem les figues i les tallarem en quatre parts.

Muntarem el plat. Hi posarem els fulls d’enciam i anirem distribuint, a gust nostre els demés ingredients. Ho regarem amb l’oli d’oliva, la sal i el vinagre de mòdena.

 

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »