OUS ESTRELLATS AMB PERNIL IBÈRIC
Aquest plat, molt i molt senzill, són ous amb patates, però nomenat així i amb molt d’èxit a la cuina espanyola, és un dels plats més populars en els bars d’arreu.
Què hi posem ?
2 ous de corral
2 patates
4 llesques de pernil ibèric
Oli d’oliva
Sal
Com ho fem ?
Pelarem les patates i les farem a rodanxes no massa primes (les podem fer com més ens agradi, però a mi m’agraden més així). Les fregirem a poc gas en una paella amb l’oli d’oliva. Les colarem i les disposarem en el plat o cassoleta. Hi posarem una mica de sal.
Aprofitarem el mateix oli i passarem el pernil per la paella. Un cop fet, tomb i tomb, el posarem junt amb les patates.
Finalment farem els ous ferrats. Els posarem sobre de les patates i el pernil. Els trencarem. Són bons ben barrejats amb els altres ingredients. Bon trago de vi del Penedès i bon profit !!
ESPERO QUE US AGRADI !!