POLLASTRE A LA TARONJA
La taronja és una fruita molt versàtil que combina molt bé amb diferents tipus de menjar, essent una de les fruites més populars per la seva composició nutricional i la seva capacitat demostrada de prevenir malalties. En aquest cas cuinada amb pollastre, fa que aquest plat sigui un dels preferits de casa.
Què hi posem ?
1 pollastre trossejat
1 ceba grossa
2 pastanagues
El suc de dues taronges petites o d’una grossa
1 got de brou
1 copeta de conyac
1 cullerada de farina de blat de moro
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Com ho fem ?
Rentarem el pollastre i li traurem l’excés de greix. El salpebrerem i el posarem a fregir en una paella amb oli d’oliva.
Un cop el tinguem rosset, el retirarem; afegirem la ceba tallada ben petita i les pastanagues tallades a rodanxes. Deixarem sofregir a foc baix.
Un cop ben cuinat, afegirem la copa de conyac i deixarem evaporar; també afegirem el suc de les taronges. Hi posarem el pollastre. Incorporarem la farina desfeta amb el brou (fred), i ho abocarem a la paella. La farina farà que el suc tingui més cos.
Deixarem coure una mitja hora; amb aquest temps quedarà ben cuit. Millor fer-lo el dia d’abans, serà més gustós. L’hem acompanyat d’unes patates al forn.
ESPERO QUE US AGRADI !!!