POLLASTRE A LA TARONJA

P1110449

La taronja és una fruita molt versàtil que combina molt bé amb diferents tipus de menjar, essent una de les fruites més populars per la seva composició nutricional i la seva capacitat demostrada de prevenir malalties. En aquest cas cuinada amb pollastre, fa que aquest plat sigui un dels preferits de casa.

 

Què hi posem ?

1 pollastre trossejat

1 ceba grossa

2 pastanagues

El suc de dues taronges petites o d’una grossa

1 got de brou

1 copeta de conyac

1 cullerada de farina de blat de moro

Oli d’oliva

Sal

Pebre

 

Com ho fem ?

 

Rentarem el pollastre i li traurem l’excés de greix. El salpebrerem i el posarem a fregir en una paella amb oli d’oliva.

P1110440

Un cop el tinguem rosset, el retirarem; afegirem la ceba tallada ben petita i les pastanagues tallades a rodanxes. Deixarem sofregir a foc baix.

P1110444

Un cop ben cuinat, afegirem la copa de conyac i deixarem evaporar; també afegirem el suc de les taronges. Hi posarem el pollastre. Incorporarem la farina desfeta amb el brou (fred), i ho abocarem a la paella. La farina farà que el suc tingui més cos.

Deixarem coure una mitja hora; amb aquest temps quedarà ben cuit. Millor fer-lo el dia d’abans, serà més gustós. L’hem acompanyat d’unes patates al forn.

P1110446

ESPERO QUE US AGRADI !!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »