PASTÍS DE FORMATGE CREMÓS I MASCARPONE
Aquesta recepta l’he tret del magnífic blog “Las recetas de mama”. Feia molt temps que volia fer-la i al final m’he decidit avui, que venen una colla de “mames” a sopar. És molt fàcil de fer perquè a banda de la base, que és de galetes amb mantega, el demés és qüestió de barrejar-ho tot plegat i cap al forn. Veureu que és molt fina de gust i queda superespectacular.
Què hi posem ?
Per la base : 1 paquet de galetes tipus “Maria” i 25 gr. de mantega
3 ous
1 tarrina de formatge tipus “Filadelfia”
1 tarrina de formatge Mascarpone
200 ml. de nata
1 gotet de llet
8 cullerades soperes de sucre
1 cullerada sopera de Maizena
Ratlladura de llimona
Com ho fem ?
Per fer la base triturem les galetes amb la mantega. Veureu que queda una pasta cremosa. En un moltlle desmontable hi ficarem la pasta de la galeta presionant amb els dits fins formar una capa fina que cobreixi la base del motlle. Ho ficarem al forn a 180º uns 10 minuts perquè la massa quedi compacta.
Mentre és al forn, fiqueu els demés ingredients en un bol o batedora i barregeu tot fins que quedi una crema ben fina. Treieu el motlle del forn i aboqueu aquesta massa.
Al meu forn, a 180º amb el turbo ha estat llesta en 45 minuts. Llavors s’ha de deixar refredar. En aquest cas he volgut cobrir-la amb melmelada de maduixes feta per mi, però sense res també queda super bona. Espero que us agradi.