PASTISSETS DE FORMATGE (Suspiros de Amante)
La meva companya Neus és la que m’ha recomanat aquests pastissets. Són típics de Teruel i com pensareu tenen la seva història, per això es diuen “Suspiros de Amante”. Tenen un gust i una textura que us asseguro que són addictius. La recepta és de “Con harina en mis zapatos”.
Què hi posem ?
2 ous mitjans
100 gr. de sucre
50 gr. de mantega
8 formatgets (tipus caserio)
Massa de crestes (jo la Cocinera “empanadillas”)
Sucre llustre o glas
Com ho fem ?
Pelarem els formatgets i reservarem. Batrem els ous i també els reservarem.
Ara posarem les massa de les crestes en els motlles. Jo he utilitzat uns rígids de magdalenes; per mi són els que van millor, però també ho podem fer en càpsules de paper. Abans de posar la massa pintarem amb una mica d’oli o mantega i tot seguit posarem la massa adequant-la a l’espai.
Agafarem un cassó, posarem la mantega i el posarem al foc, no massa alt. A la que estigui fosa afegirem el sucre, remenant fins que quedi ben emulsionat.
Afegirem els ous, un a un, sense deixar de remenar i finalment hi posarem els formatgets. Anirem emulsionant i deixarem coure, a foc lent, un parell de minuts, fins que la crema vagi espessint.
Traurem del foc i omplirem les tartaletes (a mi m’han sortit 8).
El pas següent serà enfornar-los. El forn a 180º en posició només grill. Els deixarem uns 15 minuts, que quedaran rossets.
Un cop freds els empolsinarem amb el sucre llustre.
ESPERO QUE US AGRADIN !!!