BROWNIE VERMELL MARMOLAT (RED VELVET CHEESECAKES BROWNIES)
M’encanten aquests brownies de vellut vermell amb la capa de pastís de formatge. Com ja sabeu són postres americans i aquesta és una altra versió del pastís de xocolata que em torna boja: el brownie. És molt suau i cremós. La font és de Ma Petite Boulangerie.
Què hi posem ??
Per fer el brownie
2ous grans
120 gr. de sucre
15 gr. de mantega pomada
1 cullerada de vainilla líquida
30 gr. de cacau pur
1 pessic de sal
1 culleradeta de cafè de vinagre blanc
100 gr. de farina
1 culleradeta de colorant vermell
Per fer el pastís de formatge (cheesecake)
1 terrina de formatge crema
1 ou gran
40 gr. de sucre
½ culleradeta de vainilla líquida
Com ho fem ?
Encendrem el forn a 180º i folrarem un motlle quadrat.
Per fer el brownie batrem amb les varilles el sucre amb la mantega ben toveta. Afegirem els ous, la vainilla, el cacau pur i la sal. Tornarem a batre. Incorporem la cullerada de colorant (el meu és tipus gel, de Wilton) i barregem bé. Afegim el vinagre i tornem a batre.
Finalment afegirem la farina i barrejarem amb moviments envolvents i suaus. Les ¾ parts de la barreja la disposarem dins del motlle i reservarem l’altra ¼.
Farem el pastís de formatge. Barrejarem el formatge amb l’ou. Afegirem el sucre la vainilla i mesclarem bé. Aquesta barreja la posarem sobre el brownie que ja tenim al motlle i tot seguit hi posarem la ¼ part que havíem reservat, ajudant-nos d’una llengua.
Amb un ganivet o similar farem cercles o altres moviments a la massa, per tal de barrejar una mica les dues capes.
Enfornarem uns 30/40 minuts, comprovant que estigui cuit amb un escuradents o similar i deixarem refredar sobre una reixeta. Té diferents passos però no és una recepta complicada i el resultat és espectacular.
ESPERO QUE US AGRADI !!!