CROQUETES D’ARRÒS AMB LLET
A mi personalment, m’agrada molt l’arròs amb llet. Aquesta versió de croquetes us asseguro que és una manera ben original i a la vegada diferent i deliciosa de menjar aquest arròs.
Què hi posem ?
100 gr. d’arròs rodó
½ pal de canyella
Pell de ½ llimona
200 ml. de llet sencera
200 ml. de crema de llet
75 gr. de sucre
Oli per fregir
2 ous per arrebossar + 30 gr. de maizena
Sucre i canyella
Com ho fem ?
En un pot hi posarem la llet, la crema de llet, el pal de canyella i la pell de la llimona. Deixarem que arrenqui el bull i a foc lent deixarem uns 3 minuts a fi efecte de que la llet s’impregni de la canyella i la llimona. Tot seguit afegirem l’arròs. Deixarem que l’arròs es cogui. Afegirem el sucre i tot remenant deixarem que cogui uns 5 minuts més.
Ficarem l’arròs en un recipient i el cobrirem amb film transparent perquè no faci crosta. Un cop fred el ficarem a la nevera i el deixarem un mínim de 4 hores.
En un plat batrem els ous. En un altre plat hi posarem sucre i canyella en pols i en un tercer la maizena.
En una paella hi ficarem oli per fregir-les.
Amb l’ajut de dues culleres farem les croquetes, que podem acabar d’arrodonir-les amb les mans. Les passarem per la farina (maizena) i després per ou. Les anirem posant a la paella amb l’oli prèviament calent i les anirem fregint.
Les deixarem en un plat amb paper perquè deixin l’excés d’oli i tot seguit les arrebossarem amb la barreja de sucre i canyella en pols.
TOT A PUNT PER MENJAR. ESPERO QUE US AGRADIN !!!!