PEBROTS PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA
Quin plat més saborós i més vistós. És un dels entrants que menjarem aquesta nit, la nit de traspàs. Espero que gaudiu d’aquesta nit màgica i que el 2016 vingui carregat amb molta salut i feina per tothom. FELIÇ 2016 !!!!
Què hi posem ?
15 pebrots piquillo de llauna
300 gr. aprox. de brandada (la teniu al blog)
1 porro
3 tires de pebrot vermell
2 pebrots de piquillo
Oli d’oliva
Sal i pebre
200 ml. de crema de llet
1 rajolí de conyac
Com ho fem ?
Obrirem la llauna o llaunes de pebrot i els deixarem escórrer bé. La brandada la podem deixar feta el dia d’abans si ens va bé i guardar-la a la nevera. En aquest cas l’he fet el dia d’abans i l’he posat en una mànega pastissera; així és molt més còmode per omplir els pebrots.
Untarem una plàtera amb una mica d’oli d’oliva i anirem deixant els pebrots prèviament farcits amb la brandada. En deixarem un parell sense omplir per fer el sofregit.
Farem la salsa. Tallarem ben petit el porro i les tires de pebrot i ho sofregirem en una paella amb oli d’oliva. Un cop fet afegirem la crema de llet i el conyac i salpebrerem. Deixarem uns 5 minuts que redueixi i reservarem perquè refredi una mica.
Un cop hagi refredat triturarem la salsa i cobrirem els pebrots amb ella. Un moment abans de servir donarem un cop de forn.
ESPERO QUE US AGRADI !!!!