PEBROTS VERDS FARCITS DE TRUITA
Aquest plat és un dels entrants que vaig fer per aquesta Festa Major. Fàcil i molt bo, és indicant com entrant i també com aperitiu o acompanyament.
Què hi posem ?
6 pebrots verds (italians) (el més rectes possible)
3 patates
1 ceba petita
4 ous
Oli d’oliva
Sal
Com ho fem ?
Pelarem les patates i la ceba i les farem a talls petits. En una paella hi posarem oli d’oliva i un cop calent procedirem a fregir les patates i la ceba, prèviament salades, a foc lent; ara és com si féssim una truita de patates.
Un cop fetes, colarem l’excés d’oli i les reservarem fins que siguin tíbies.
Encendrem el forn a 190º. Netejarem els pebrots i els tallarem per la tija deixant una mica de part de sota, que ens servirà per tapar-los.
Batrem els ous i els barrejarem amb les patates. Posarem la mescla en una mànega (és el millor per farcit els pebrots – si no en tenim podem fer servir una bossa de plàstic ben forta i fer una obertura en un extrem) i anirem farcint els pebrots fins dalt de tot. Els pebrots els hem de comprar el més rectes possible, això ens facilitarà a l’hora de farcir-los.
Els taparem amb la seva tapa, els disposarem en una safata untada amb una mica d’oli i els hi posarem una mica d’oli i sal per sobre. Enfornarem fins que vegem que van quedant tovets i fets.
Per servir-los, els tallarem en rodanxes i els posarem en una safata. Poden servir d’entrant, d’acompanyament….
ESPERO QUE US AGRADIN !!!