TORTELL AMB TARONJA
Tortell ideal per esmorzars i berenars. La taronja li dóna un gust molt fresc i queda molt esponjós. A casa és dels habituals.
Què hi posem ?
3 ous
200 gr. de sucre
250 gr. de farina de rebosteria
100 gr. de mantega (en pomada)
1 taronja
100 ml. de nata líquida
1 sobre de llevat
1 pessic de sal
Sucre llustre
Com ho fem ?
Encendrem el forn a 180º. Engreixarem un motlle amb mantega i empolsinat de farina i el reservarem.
Batrem els ous juntament amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegirem la taronja finament ratllada, el seu suc, la mantega en pomada i la nata líquida. Batrem bé.
Incorporarem la farina, el llevat i la sal, ben tamisats per evitar grums i poc a poc, de manera suau anirem mesclant.
Abocarem la pasta al motlle i enfornarem. En uns 40 minuts aproximadament la tindrem llesta. Comprovarem amb un escuradents si realment ja la podem treure del forn. Quan estigui fred, l’empolsinarem amb sucre llustre.
ESPERO QUE US AGRADI !!!!