BRIOIXETS AMB XOCOLATA
Podeu imaginar-vos la olor que fa la cuina després de coure aquests panets???? Són deliciosos, tovets, i amb la xocolata per dintre no es poden aguantar……. La font és de Ma Petite Boulangerie.
Què hi posem ?
300 gr. de farina de força
60 gr. de mantega a temperatura ambient
2 ous
1 ou (per pintar)
75 ml. de llet
10 gr. de llevat fresc
4 culleradetes de sucre
1 culleradeta de sal
1 rajola de xocolata de postres
Com ho fem ?
En un bol gran hi posarem tots els ingredients, menys la mantega i la xocolata , i procedirem a treballar-los. Un cop ben barrejats anirem incorporant la mantega a dauets petits fins que quedi una massa ben llista.
En un film transparent hi posarem una mica d’oli, l’escamparem i cobrirem la massa; d’aquesta manera no s’enganxarà i no quedarà seca. La deixarem llevar aproximadament una hora i mitja en un lloc càlid.
Un cop passat aquest temps, espolvojarem la taula de treball amb farina i abocarem la massa. Procedirem a tallar peces petites d’uns 50 gr. cadascuna i les hi donarem forma de bola introduint al centre una presa de xocolata negra o com més ens agradi.
Folrarem amb paper de forn la safata que haurà d’anar al forn i anirem posant tots els brioixos que surtin. Els cobrirem amb un drap de cotó i deixarem llevar uns 45 minuts.
Encendrem el forn a 190º. Pintarem els brioixos amb l’ou batut; això els donarà lluentor. Els enfornarem uns 20 minuts, fins que estiguin dauradets.
ESPERO QUE US AGRADIN !!!