HUMMUS AMB PEBROT
L’hummus és una de les receptes més populars àrabs. És una manera diferent de menjar llegum, en aquest cas cigrons, fent un deliciós paté apte per entrants, entrepans, amanides…. i molt fàcil de fer. És ideal menjar-lo amb pa de pita o vegetals crus com pastanaga, branques d’api…
Què hi posem ?
150 gr. de cigrons cuits
1 pebrot vermell escalivat
1 dent d’all
El suc de mitja llimona
1 cullerada sopera de tahina (pasta elaborada amb llavors de sèsam)
Mitja culleradeta de comí en pols
1 culleradeta de sal
25 l. d’oli d’oliva
Com ho fem ?
En un bol posem tots els ingredients i amb una bona batedora batrem bé tot plegat fins obtenir una pasta ben fina i homogènia. Si queda molt espessa podem afegir una mica d’aigua. Podem decorar-la amb una mica de julivert picat per sobre. AIXÍ DE FÀCIL.