AMANIDA CAPRESE
Aquesta amanida és de la regió italiana de Campània i la seva base és la combinació de tomàquet, mozzarella i alfàbrega.
És tan senzilla que no sabia si penjar-la però presentada d’aquesta manera crec que fins i tot podem quedar bé si tenim convidats servint-la com entrant.
La foto és amb un sol tomàquet; s’enten què podem fer-la amb els tomàquets que necessitem. En aquest cas vaig fer per quatre persones.
Què hi posem?
4 tomàquets vermells
Mozzarella
Fulles d’alfàbrega (millor fresques)
Oli, sal i pebre
Com ho fem?
Rentarem els tomàquets i amb un ganivet ben esmolat farem talls, tal i com es veu a la imatge.
Tallarem rodanxes del formatge i les posarem entre mig dels talls del tomàquet. Salpebrerem i li posarem un raig d’oli.
Col·locarem les fulles d’alfàbrega per sobre. També podem afegir olives i alfàbrega trinxada per decorar.
ESPERO QUE US AGRADI !!