AMANIDA DE MELÓ I PERNIL
Amanides fresquetes aquest estiuuuu !!!!!! Fresques i refrescants a l’estiu és el que ve més de gust. Aquest cop és de meló i per combinar amb pernil cuixent. Veureu que n’és de bona. Espero que us agradi !!
Què hi posem ?
Combinat d’enciams
Tires de col lombarda
Meló
Tomàquets xerry
Nous picades
Pernil salat
Per la vinagreta: Oli d’oliva, sal, vinagre i 1 culleradeta de mel.
Com ho fem ?
Encendrem el forn i un cop sigui ben calent introduirem el pernil salat entre paper vegetal, ben premsadet perquè quedi ben fi. Rentarem bé la barreja d’enciams i els xerrys; deixarem escòrrer.
Amb una cullera especial per fer boletes buidarem la part del meló que volguem per fer l’amanida (dependrà dels comensals) i reservarem.
Per muntar l’amanida primer posarem la barreja d’enciams, la col lombarda, els xerrys i les boletes de meló. Afegirem les nous i el pernil que ja haurem tret del forn ben cruixent i per sobre hi posarem la vinagreta.